Læs brancheforeningens udspil her

I Civilsamfundets Brancheforening arbejder vi helt overordnet for at sikre bedre rammevilkår for frivillige civilsamfundsorganisationer indenfor det sociale område og sundhedsområdet i Danmark.

Derfor har vi lavet et udspil til en ny model for finansiering af civilsamfundsorganisationernes indsatser.

Læs udspillet 'Et civilsamfund i balance - udspil til en ny model for finansiering'.

Civilsamfundets Brancheforening har desuden i 2021 sammen med Danske Handikaporganisationer, Frivilligrådet, Rådet for Socialt Udsatte samt FriSe været med til at udarbejde et sæt anbefalinger til en ny civilsamfundsstrategi, herunder en ny model for finansiering. Læs anbefalingerne her i en kort version og i fuld længde